9 vprašanj o menjavi kritine

Ko nameravate zamenjati staro strešno kritino, želite to opraviti z zanesljivim in trpežnim strešnim sistemom za dolgoročno rešitev. Poleg tega želite izbirati med različnimi izvedbami in slogi, ki ustrezajo vaši hiši.

V zvezi z namestitvijo je cilj vsakega lastnika hiše, da bo zamenjava strehe opravljena hitro, poceni in s čim manj razburjanja. Krovci GERARD so usposobljeni, da izpolnijo te zahteve. Spodaj najdete navodila po korakih za projekt zamenjave strešne kritine. Sami raziščite ponudbo, preden se pogovorite z izvajalcem strešne kritine.

Strešne kritine GERARD® vam omogočajo, da z različnimi strešniki, kritinami ali skodlami izberete želeni slog strehe. Sistem lahko izpolnjuje tehnične zahteve za lahko kritino, kar pomeni, da stara strešna konstrukcija s strešno kritino GERARD ne potrebuje ojačitve, ki bi lahko bila potrebna pri kritinah iz drugih materialov, na primer pri opečnih ali betonskih strešnikih. Strešne kritine GERARD se lahko brez puščanja položijo tudi na površine z majhnim naklonom do 12 stopinj.

Ne skrbite več glede strehe

Izbira strešne kritine bo imela dolgotrajne posledice. Če izberete pravo strešno kritino, bo življenje za vas in vašo družino enostavnejše in varnejše – nobenih skrbi glede puščanja, vzdrževanja ali ekstremnega vremena.

Vaša nova streha je lahko dodana vrednost

Projekt zamenjave strešne kritine je lahko obenem priložnost za izboljšanje videza vašega doma in mu pogosto poveča vrednost.

Oglejmo si najpogostejša vprašanja v zvezi z zamenjavo strešne kritine! Berite naprej!