GERARD
Klasik

Strešniki GERARD Klasik so narejeni za domove, ki potrebujejo drznejši, močnejši videz, in združujejo sodobne inovacije s šarmom preteklosti.

GERARD
Diamant

Strešnik GERARD Diamant je navdahnil eden izmed najčvrstejših in najvzdržljivejših materailov, kar jih pozna človek. Z njim boste prihranili 10 % časa pri prekrivanju in zmanjšali stroške za 10 %.

GERARD
Tradicional

Brezčasni in elegantni strešnik GERARD Tradicional ima valovito obliko, značilno za tradicionalne strešnike iz žgane gline, ki so pogosti na strehah sredozemlja.

GERARD
Milano

Strešnik GERARD Milano je navdihnila tradicionalna oblika rimskih strešnikov in je čistega in klasičnega videza. Njegova brezčasna oblika zasije v polnem sijaju zlasti na strehah s strmim naklonom.

GERARD
Corona

Strešnik GERARD Corona odraža šarm kolonialnih časov ter poustvarja videz in občutek ročno narejenih lesenih skodel iz cedre.

GERARD
Oberon

Strešniki GERARD Oberon so izraz sloga, ki se s svojo razločno teksturo iz pokončnih robov odlično ujema z moderno in klasično arhitekturo ter strehi daje trdnost in edinstven značaj.

GERARD
Alpine

Novi strešnik, navdihnjen z videzom klasične kamnite kritine iz skrilavca. Kombinacija tipičnega naravnega videza in izjemne mehanske odpornosti ter dolgotrajne kvalitete kovinskega strešnika GERARD.

Krovstvo

DODATKI GERARD

Vaš dom je varno zavetje.

Tehnologija

Preberite si, zakaj so strehe GERARD edinstvene!

GERARD strehe - vse na enem mestu

najboljša rešitev za

Obnavljanje strehe vašega doma

Vse, kar ste od nekdaj želeli vedeti o obnovi strehe, a vam je bilo nerodno vprašati.

Kontakt

Sporočite nam, če vam lahko kako pomagamo!