Streha, ki preživi v najslabšem vremenu

Zaščititi moramo svoje domove. Bolj kot kadarkoli. V času podnebnih sprememb vaš dom potrebuje kritino, ki vam ne bo povzročala skrbi. Ne kakršnekolikritine, temveč kritino, ki bo kos jutrišnjim izzivom. GERARDOVE kritine niso brezskrbne brez razloga.


Prihranite denar in na svoj dom namestite lahke strešnike GERARD! Pri strukturnih stroških lahko bistveno prihranite.

Več

Verjetnost orkanov postaja vedno večja, a to naj vas ne skrbi, če živite pod kritino GERARD. Tudi orkan s hitrostjo vetra 160 km/h ne bo premagal kritine GERARD, saj je ta odporna proti izrednim vremenskim razmeram.

Več

Izredne podnebne spremembe lahko privedejo do velikih zrn toče, ki lahko poškodujejo strehe. Brezskrbne kritine GERARD! Naši strešni sistemi so odporni proti zrnom toče v velikosti do 30 mm.

Več

Kritina GERARD je v primerjavi z drugimi strešnimi proizvodi iz jekla odlična. Manjša raven hrupa je posledica našega teksturiranega kamninskega posipa in povezovalnega sistema.

Več

V vsakemu profilu GERARD se skriva potencialno rešilni sistem v obliki kamninskega posipa. Zaradi njegove grobe teksture sneg ne bo drsel s strehe.

Več

Hiša se lahko v požaru sesuje pod težo strehe, kar pa je manj verjetno v primeru lahke kritine GERARD, izdelane iz stisnjene kovine. Strešni sistem GERARD je odporen proti požaru.

Več