Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

50-LETNA GARANCIJA ZA VAŠO NOVO STREHO

Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

Streha mora zdržati več kot 50 let.
Streha je tudi draga naložba, zato denarja zanjo ne želite nameniti več kot enkrat v življenju. Bilo bi škoda denarja, kajne?
Obstaja toliko drugih dragih stvari, ki jih želite ali morate zamenjati po več letih, na primer avtomobil. A ne strehe.
Tu so še druge stvari, za katere želite redno namenjati denar, na primer počitnice. A ne za streho.
Denar za streho želite porabiti samo enkrat.

 
Pričakujete, da bo nova streha izpolnila vaše potrebe:
· mojo hišo bi morala varovati vse moje življenje
· na moji hiši mora ohraniti svojo lepoto skozi celo življenjsko dobo
· potrebuje minimalno vzdrževanje
 
Če vaša nova streha ne izpolnjuje le ene od zgornjih potreb, ste zastonj zapravili denar. In to ne malo denarja. Zdaj se upravičeno sprašujete:
 
Ali lahko kupim streho, ki izpolnjuje vse te potrebe?
Mi vemo, da lahko vse te prednosti dobite pod eno streho!
 
Garancije številnih drugih blagovnih znamk  varujejo vašo streho le za krajša časovna obdobja, mi pa vam dajemo garancijo za 50 let!
 
 
Kako vam lahko GERARD jamči za streho 50 let?
Dve priljubljeni kategoriji strehe, ki vas lahko nepričakovano razočarata
 
 
 

Kako vam lahko GERARD jamči za streho 50 let?

 

Streha GERARD bo izpolnjevala vsa vaša pričakovanja najmanj 50 let, zajamčeno! Zakaj smo tako samozavestni?
 
 
 
Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

1 razlog: Dolgoletne izkušnje

Ker imamo že več kot 60 let izkušenj v izdelavi kovinskih strešnikov, vemo, da smo lahko samozavestni! Že več kot šest desetletij opažamo, da naše strehe izpolnjujejo obljube. Ne morejo vsi proizvajalci podpreti garancije s toliko izkušnjami.
 
 

Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

2 razlog: Preizkušena in zanesljiva zaščita vašega doma.

Tudi če je vaš dom izpostavljen ekstremnim vremenskim vplivom zaradi podnebnih sprememb. Kako?

Zaradi TEHNOLOGIJE IZJEMNEGA PRITRJEVANJA GERARD.

Vsak strešnik GERARD je pritrjen  z najmanj osmimi pritrdilnimi elementi.

Naj vam izdamo še eno skrivnost: v nasprotju z mnogimi drugimi vrstami kritin so strešniki GERARD pritrjeni vodoravno. Zakaj je to pomembno? Močan veter, ki piha nad streho, povzroči razliko v zračnem tlaku med notranjostjo in zunanjostjo strehe. Močnejši je veter, večja je razlika v tlaku, to pa povzroči »vzgonsko silo vetra« pravokotno na streho. Ta vzgonska sila vetra je glavni razlog poškodb streh, ki so pritrjene vertikalno, saj ta pritrdilni element preprosto izvleče. Betonski in  opečni strešniki naj bi se obdržali na mestu zaradi svoje teže .Profilirane kovinske strehe, ki so narejene v enem kosu - od slemena do žleba, pa so pritrjene samo z navpičnimi pritrdilnimi elementi.  Naša edinstvena metoda pritrjevanja zagotavlja, da strešnikov ne more dvigniti niti orkan s hitrostjo vetra 160 km/h. O tem smo se prepričali z našim legendarnim orkanskim testom.

 

Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

3 razlog: GERARD pomeni naravno lepoto.

Vsak strešnik GERARD je posut s čudovitim naravnim kamnitim  posipom. Razlike med opečno ali betonsko streho in  strešniki GERARD skoraj ne boste opazili. Le da je streha GERARD lepša!
 
Brez skrbi, kamnitemu posipu nudi oprijem na strešnike posebna akrilna smola, katere sestavine poznajo le naši strokovnjaki Smola veže kamnita zrnca na površino za celotno življenjsko dobo strešnikov. Kaj pa UV žarčenje? Naravni posip mu je kos, zato barve ne bodo zbledele.

Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

4 razlog: Vzdrževanje je skoraj nepotrebno.

Ste bili kdaj priča, ko je v hudi poletni nevihti razkrivalo opečne in betonske strehe? Si lahko predstavljate, kako zahtevna je sanacija , če je zgradba visoka? Kolikšni so šele stroški. S kritino GERARD so te skrbi odveč! Z našo tehnologijo izjemnega pritrjevanja je vsak strešnik pritrjen vodoravno z vsaj osmimi žeblji.

Morda pomislite na spremembe v videzu, ki bodo nastale z leti, kot je na primer organska rast na strehi.  V nekaterih krajih so vse vrste streh (glinene, betonske, kovinske, bitumenske) izpostavljene razmeram, ki lahko pospešijo  organsko rast. Iskreno povedano, tudi GERARD ni izjema. Toda razvili smo rešitev za to težavo. Če je vaše območje še posebej dovzetno za organsko rast na strehi, npr. zaradi vlažnosti ali bližine dreves, lahko to preprečite s čistilom GERARD RoofGuard, , tako da vam tudi zaradi tega ne bo treba skrbeti!

Žal pa vsaka streha ne ustreza vašim pričakovanjem oz. standardom GERARD.

Morda ne veste, toda tradicionalne strešne kritine vas lahko na presenetljiv način pustijo na cedilu.  Bodite previdni, da ne boste utrpeli izgube pri nakupu kritine.

 

Dve priljubljeni kategoriji strehe, ki vas lahko nepričakovano razočarata

 

Priljubljeni materiali strešnih kritin v primerjavi z jeklenimi strešniki GERARD


Več preberite tukaj