eQube solarni strešnik

eQube: NOVA GENERACIJA SOLARNIH STREŠNIKOV

Integrirano - Lahko – Odporno

 

Zakaj bi imeli dvojno delo z nameščanjem solarnih panelov na streho, ko pa lahko že sama streha služi kot velik solarni element. Sistem, ki z vrhunsko kakovostjo in izgledom poskrbi za najvišji možni nivo bivanja v vašem domu.

 

Pozabite na velike, nerodne in težke solarne panele. EQube ponuja enostavno namestitev in eleganten videz. Popolnoma integrirani solarni sistem, ki se dopolnjuje z lahkim strešnikom GERARD Eleganta, združujoč solarno tehnologijo z vsemi prednostmi lahke kovinske kritine, ob eni sami brezhibni namestitvi.

 

 

Solarne strešnike eQube lahko enostavno vgradite pri prenovi strehe, kot tudi pri namestitvi strehe na novogradnjo. Pri tem ne potrebujete nobene dodatne konstrukcije na strehi. Zagotovite si zeleno energijo za oskrbo vašega doma kar ob prekrivanju strehe.

 

Pogosta vprašanja

 

Koliko strešnikov eQube je potrebnih za oskrbo z električno energijo ene hiše?

Vsak strešnik zagotavlja 60 vatov moči; 60 eQube strešnikov pri 60 vatih proizvede 3.5kWh energije, kar zagotavlja dovolj energije za manjšo enostanovanjsko hišo. Pokrije se lahko le del strehe ali pa celotno površino obrnjeno proti soncu. Omejeni smo torej le s površino naše strehe.

V naši regiji imamo le nekaj sončnih dni. Ali je eQube primeren za nas?

V nasprotju z mnogimi tradicionalnimi solarnimi paneli, eQube deluje na dnevno svetlobo namesto na sončno svetlobo. To naredi eQube strešnike popolne za območja s pogostimi oblačnimi vremenskimi razmerami.

Vzdrževanje eQube strešnikov?

Strešniki eQube ne potrebujejo vzdrževanja, so samočistilni in odporni na umazanijo, zahvaljujoč napredni tehnologiji zaščitne folije na zgornji strani eQube strešnika.

Tehnične informacije  -  eQube solarni strešnik

Za strešnike eQube smo izbrali najsodobnejše monokristalne solarne celice tipa N, ki predstavljajo vrhunec solarne tehnologije in se brez težav vgrajujejo v naše trpežne in proti koroziji odporne kovinske strešnike. Z uporabo visoko učinkovite HeteroJunction (HJ) tehnologije in z 21 monokristalnimi "half-cut" celicami na ploščo, sistem zagotavlja nemoteno delovanje, tudi če posamezna celica odpove ali iz katerega koli razloga ostane osenčena.

eQube solarni strešnik
Dimenzije, mm

1210 x 300
Moč

60W
Število celic na strešnik

21
 
Tip

VSC01M-3x07
Voc

14.83 V
Imp

5.3 A

Naše reference
S to vrsto strehe

PREDNOSTI STREŠNIKOV GERARD eQube

GERARD je razvil strešnike eQube ob upoštevanju pomanjkljivosti klasičnih solarnih panelov nameščenih na streho. Lahka zasnova, enostavna namestitev in odprava potrebe po rednem vzdrževanju, nudijo številne prednosti. In ne pozabimo na brezhiben videz naše strehe.

>21% učinkovitost pretvorbe moči


Tehnologija HeteroJunction (HJ) z visokim izkoristkom je doslej najučinkovitejši postopek v solarni industriji za povečanje učinkovitosti in izhodne moči.

Solarni sistem zadnje generacije


Monokristalne celice tipa N zagotavljajo večjo in bolj zanesljivo učinkovitost glede moči na daljše časovno obdobje.

Zasnovan za učinkovitost 24/7


Z nižjim temperaturnim koeficientom zagotavljajo visoko zmogljivost tudi pri višjih zunanjih temperaturah.

Brez dodatnih težav ali stroškov


Ker so solarni elementi vgrajeni že v sam strešnik, dodatna konstrukcija na strehi ni potrebna. To pomeni, da ne potrebujemo nobenih dodatnih statičnih izračunov obremenitve naše strehe.

Izjemno lahka


Strešniki eQube so približno 6-krat lažji od tradicionalnih solarnih panelov preračunano za površino enake velikosti.

Elegantno in enostavno


Popolnoma integrirani solarni strešniki eQube neopazno dopolnjujejo lahek strešnik GERARD Eleganta. Solarne strešnike je možno namestiti na katerikoli del strehe. Prav tako je kadarkoli kasneje na določenem delu strehe možno zamenjati strešnike Eleganta z eQube solarnimi strešniki.

Garancija eQube

GERARD zagotavlja 50-letno garancijo za strešnike GERARD Eleganta in 10 letno garancijo na eQube solarni sistem Upoštevajte: zaradi lokalnih predpisov se lahko garancijski pogoji v nekaterih državah razlikujejo. Za točne informacije o garanciji se obrnite na lokalnega predstavnika podjetja GERARD.

GERARD®: Vgradnja strešnikov in zaključnih elementov

Poiščite

strokovnjaka za streho v bližini