GERARD vam ponuja edinstvene prednosti za vsak stil gradnje

 

 

MODERNA STREHA ZA NOVOGRADNJE
 
MODERNA STREHA ZA NOVOGRADNJE

Te prednosti strešnikov GERARD so na voljo za vse vrste novogradenj, kot so

- zasebne hiše
- hoteli
- poslovni objekti
- vladna poslopja
- sakralni objekti
- bolnišnice
- šole

 

Celo za lesene hiše, kot je tale s kritino GERARD Corona.

MODERNA STREHA ZA NOVOGRADNJE

Zakaj je GERARD konkurenčna alternativa tradicionalnim strešnim kritinam?


MAJHNA TEŽA

Strešniki GERARD so 7 krat lažji od betonskih ali opečnih strešnikov.  Lahke strešne kritine močno skrajšajo čas namestitve in lahko prinesejo znatne prihranke pri stroških strešne konstrukcije.

 

OBSTOJNOST IN MALO POTREBNEGA VZDRŽEVANJA SKOZI 50 LET

Podnebne spremembe povzročajo vremenske pojave , ki lahko močno poškodujejo strehe. Toda ne strehe GERARD. Vsak strešnik GERARD je pritrjen vsaj osemkrat , tako da lahko kljubuje celo orkanom. Pozabite na stroške gradbenih odrov in popravil vsaj za pet desetletij. To vam zagotavljamo.

 

LEPOTA

Zaradi posipa iz naravnih kamnin vam ne bo treba sklepati kompromisov pri videzu strehe. Posip iz kamnitih delcev poskrbi, da so strehe GERARD čudovite kot nobena druga, hkrati pa ponujajo edinstvene prednosti.

 

VSESTRANSKOST

Strešni sistemi GERARD, z naklonom od le 12 stopinj, dopolnjujejo najpreprostejše ali najzahtevnejše oblike strehe. Kritina GERARD, ki je na voljo v različnih barvah in oblikah, omogoča svobodo izbire za različne arhitekturne sloge.

 

MODERNA STREHA ZA NOVOGRADNJE

GERARD Tradicional v barvi Rosso na sredozemski strehi z nižjim naklonom

»Gradnja je moja strast. Osebno sodelujem pri vsaki hiši, ki jo zgradimo, in pri gradnji sodelujemo z nekaterimi najboljšimi arhitekti, oblikovalci in dobavitelji v poslu. Prejeli smo veliko nagrad, ki to dokazujejo, in strešniki Gerard so okronali številne nagrajene hiše, na katere sem najbolj ponosen.«

Daryl Hewitt
Gradbeno podjetje D. J. Hewitt Builders

Zakaj ne bi dali možnosti novi rešitvi za streho? V nasprotju s tradicionalnimi strešniki vam lahko GERARD odpre nova vrata.