Posebne rešitve pri izdelavi strehe

Posebne rešitve pri izdelavi strehe

Obstajajo hiše, ki se razlikujejo od ostalih.

• Morda imajo manjši naklon strehe.

• Morda imajo izdelano bivalno podstrešje.

• Morda ležijo na posebni visokogorski lokaciji.

 Morda imate tudi vi hišo, ki se razlikuje od ostalih.

Odlično! Ponujamo vam rešitev za vašo streho .

Spodaj preberite, kaj vam GERARD lahko ponudi za vaše posebne zahteve glede strehe.

Posebne rešitve pri izdelavi strehe

KRITINA ZA MANSARDO, ODPORNA PROTI HRUPU

Strešniki GERARD® so prekriti s teksturiranim naravnim granulatom, ki absorbira zvok dežnih kapelj ob močnejših nalivih.

Zaduši tudi zvok toče. Med seboj prepletajoči malo-formatni strešniki in pritrdilni elementi v vsaki vrsti letev preprečujejo, da bi se zvočni valovi prenašali v notranjost objekta.

Kaj pravi zadovoljna stranka:

»Prednost kritine GERARD v primerjavi z drugimi lahkimi strehami je, da je zaradi kamnitega posipa zaščita pred hrupom veliko boljša in streha je zelo privlačna! Zaščita pred hrupom je bila za nas izjemnega pomena, saj živimo v mansardi in nismo želeli trpeti zaradi hrupne strehe. Številni obiski so si želeli ogledati novo streho in, po pravici povedano, bili so več kot navdušeni.«

Zoltán Sebestyén, Érd, Madžarska

 

Posebne rešitve pri izdelavi strehe

STREHA Z MAJHNIM NAKLONOM

Strešniki GERARD® se lahko vgradijo na strehe z majhnim naklonom. Minimalni naklon strešine je 23% (12°).

Oblika strešnikov in način vgradnje zagotavljata vodotesnost tako prečno kot vzdolžno. Prepletajoč sistem vgradnje strešnikov zagotavlja vodotesnost tudi na strehah z nižjim naklonom.

Posebne rešitve pri izdelavi strehe

STREHA V GORAH

V gorskih območjih morajo biti strehe še posebej kos vremenskim izzivom. Le tako lahko izpolnijo svoje obljube o varnosti in trajnosti. Strešniki GERARD® to zmorejo.

Sistem se že leta potrjuje kot rešitev za gorska območja z dokazano odpornostjo proti ekstremnim vremenskim pogojem, in lepoto, ki ohranja naravno ter kulturno dediščino.

V primerjavi z običajnimi kovinskimi  strešniki ali lesenimi skodlami so prednosti strešnikov GERARD® velike, saj omogočajo preprosto namestitev in ne potrebujejo snegolovov.

Odlikuje jih trden, privlačen videz in posip iz naravnega kamna , ki ne zbledi zaradi UV sevanja.

 Strešnike GERARD je preprosto prevažati do krajev, kjer je dostop otežen. Paleta strešnikov GERARD® zadostuje za pokritje od 115 m2 pa do 176 m2

Številne strehe v gorskih območjih in opravljeni preizkusi potrjujejo, da lahko te strehe vzdržijo celo več metrov debelo snežno obremenitev in preprečujejo zdrs snega tudi na zelo strmih naklonih. Prevleka  iz naravnega kamna opravlja enako funkcijo kot snegolovi. V času otoplitve staljena voda odteka med  snegom in  kamnitimi zrnci. Sneg se topi, medtem ko ostaja na strehi.

 

Če še niste našli rešitve za vašo streho, se obrnite na naše prodajne zastopnike. Verjamemo, da ima GERARD rešitev tudi za vašo težavo!