Pričevanja

Kaj lastniki domov in krovci menijo o kritinah GERARD?

Stran:
DONACIJA - VRTEC ČRNOMELJ

DONACIJA - VRTEC ČRNOMELJ

Po hudem neurju, ki je pred kratkim prizadelo našo občino, sem resnično vesela podjetij, ki znajo prisluhniti potrebam sočloveka. Tako sočutje je pokazalo tudi podjetje AHI Roofing, proizvajalec strešne kritine GERARD, ki je doniralo material za renovacijo strehe na Vrtcu Otona Župančiča Črnomelj – enota Čardak. Tovrstne naložbe so v teh časih za nas velik zalogaj, zato nas osreči vsaka pomoč. Hvala podjetju AHI Roofing, proizvajalcu strešne kritine GERARD, ki je prispeval k temu, da se bodo naši najmlajši znova lahko varno igrali pod močno streho.

Mojca Čemas Stjepanovič,

županja občine Črnomelj

ODLOČITEV JE BILA ENOSTAVNA

ODLOČITEV JE BILA ENOSTAVNA

Po junijskem neurju s točo v Črnomlju smo ocenili, da je potrebno poškodovano kritino zamenjati z novo, ker je bila poškodovana skoraj polovica strehe. Danes je na voljo veliko različnih kritin, toda po raziskovanju, katera kritina je najbolje preživela kot jabolka veliko točo, je bila odločitev enostavna – GERARD. V Črnomlju je streha, pokrita s kritino GERARD, prenesla hude sile nepravilno oblikovanih kep toče, kar je bilo vidno na vseh hišah, pokritih s to kritino. Danes imamo hišo pokrito s kritino, ki je ne samo funkcionalna, temveč tudi lepa.

Matjaž Jelenič

Črnomelj, Slovenija

Odslej od desetih stanovanjskih hiš kar 5 pokritih s kritino GERARD.

Odslej od desetih stanovanjskih hiš kar 5 pokritih s kritino GERARD.

8. junija 2018 nas je doletela velika vremenska katastrofa. Po naših domovih je v popoldanskem času klestila toča, debela kot pest. Kjer je padla, je pustila velike posledice. Razbite so bile vse kritine na vseh objektih po vasi. Imam hišo, ki je bila pokrita po vseh novih smernicah stroke. Torej zračna streha, sekundarna kritina in opeka. Vse je odpovedalo in voda je prodirala v mansardo. Obstajajo tudi hiše, ki še niso bile vseljene in so doživele isto katastrofo. Postavilo se je vprašanje, kaj sedaj. Seveda ni bilo druge rešitve, kot nova streha. Ko sem se popeljal z avtomobilom po prizadetih krajih, sem ugotovil, da niti ena streha, pokrita s tradicionalno kritino, ni ostala cela. Z moje hiše smo odpeljali dve traktorski prikolici razbitin.. Prišel je mojster krovec s kosom kritine GERARD. Vzel sem v roke strešnik, s kladivom udaril po njem in skoraj ni bilo sledu močnega udarca. Kritina je iz jeklene pločevine. V trenutku je padla odločitev, da bo moj dom prekrivala kritina GERARD. Želim si, da bi tudi moj 6-letni vnuk varno živel pod to streho. Ob tej hudi uri je bil zelo pretresen in šokiran, prav tako tudi vsi ostali. Vas Talčji Vrh, v kateri živim, bo imela odslej od desetih stanovanjskih hiš kar 5 pokritih s kritino GERARD.«

Anton Brula

Črnomelj, Slovenija

Stran:
Poiščite

strokovnjaka za streho v bližini

Zahteve za ponudbo

Pošlji zahtevo za ponudbo

Izberite svojega krovca