ZAKAJ JE GERARD DOBER ZA VAS?

Odkar je naš ustanovitelj, Lou Fischer, leta 1957 izdelal prvo jekleno streho s posipom, smo svoje izdelke dodobra prilagodili uporabi v vseh življenjskih okoljih. Naši dosežki še naprej vlivajo zaupanje lastnikom hiš. Povratne informacije, ki smo jih v več kot 60-ih letih prejeli s trgov, nam nedvoumno razkrivajo razloge, zaradi katerih se ljudje raje odločajo za strehe GERARD kot za druge vrste kritin.

STREŠNA KRITINA ZA OBNOVO STREHE

Prihranite denar z vgradnjo Gerard lahke strešne kritine! Kritino GERARD lahko nosijo tudi stara in šibka ostrešja, ki jih v ta namen ni treba ojačiti ali zamenjati. V določenih primerih jo je možno polagati kar čez staro kritino.

Več

Posebne rešitve pri izdelavi strehe

Iščete nekaj posebnega? Za vas imamo rešitev

Streha z nižjim naklonom. Tiha streha za bivalno mansardo. Edinstvena hiša v gorah. Vse to so posebni primeri, na katere je streha GERARD pripravljena

Več

MODERNA STREHA ZA NOVOGRADNJE

Za sedanji tradicionalni videz streh so značilni lepi, vendar težki in krhki opečni ali betonski ter lažje, a ne tako privlačne alternative, kot so barvane kovinske strehe. Kupci niso imeli tretje izbire. Dokler se niso pojavili strešniki GERARD.

Več

Vrhunska in cenovno ugodna kritina za vse vremenske razmere

Ljudje hitro opazijo vrhunsko streho in pogosto so presenečeni, da so ob upoštevanju vseh dejavnikov skupni stroški kritine GERARD iz stisnjenega jekla primerljivi s stroški glinene ali betonske kritine.

Več

Kritine GERARD so odporne proti izrednim vremenskim razmeram. Ali vas to pomirja?

Kritina GERARD je zasnovana tako, da bo kos praktično vsem posledicam podnebnih sprememb.

Več

Najdaljša garancija za streho, kar jih lahko dobite

Kako dolgo velja  garancija za streho? Se sprašujete, zakaj smo tako samozavestni?

Več
Poiščite

strokovnjaka za streho v bližini