6 razlogov, zakaj lahko zaupate KRITINAM GERARD

Odkar je naš ustanovitelj Lou Fisher leta 1957 izdelal prvi jekleni strešnik s posipom, smo izdelek izpopolnili tako, da je primeren za vsa življenjska okolja.
Naši izjemni uspehi pri lastnikih domov še vedno vzbujajo zaupanje. Povratne informacije, ki smo jih prejemali z leti, navajajo jasne razloge, zakaj so stranke izbrale kritino GERARD namesto drugih.

Vrhunska in cenovno ugodna kritina za vse vremenske razmere

Ljudje hitro opazijo vrhunsko streho in pogosto so presenečeni, da so ob upoštevanju vseh dejavnikov skupni stroški kritine GERARD iz stisnjenega jekla primerljivi s stroški glinene ali betonske kritine.

Več

Estetika, ki traja

Streha ogromno prispeva k videzu vašega doma, zato izbira materiala, ki bo estetski tudi po več desetletjih, pozitivno vpliva na ugled in vrednost vaše parcele.

Več

Lahek dizajn kritine za varnost med orkani in potresi

Bodite brez skrbi, saj je strešni sistem GERARD oblikovan tako, da prenese skoraj vse. Strešni sistem iz stisnjenega jekla GERARD je dokazano prestal veter s hitrostjo do 200 km/h, in to brez dodatnih sistemov za pritrjevanje ali posebnih materialov.

Več

Preprosto vzdrževanje kritin GERARD

Edino vzdrževanje, ki ga v nekaterih primerih potrebuje streha GERARD na določenih mikrolokacijah (bližina gozda, onesnažena področja), je čiščenje z ustreznim čistilom, ki prepreči razvoj alg, mahu in lišajev.

Več

Namestitev je hitra in natančna

Kritine GERARD namestijo izkušeni strokovni krovci, ki so usposobljeni za vgradnjo po najvišjih standardih. Kritina GERARD je ob dostavi na lokacijo opremljena z vsemi potrebnimi dodatki.

Več

Idealen za prenovo strehe

Menjava kritine s podjetjem Gerard je zelo preprosta. Bodimo iskreni, menjava kritine je kar pošten finančni zalogaj. Ko se odločite zamenjati kritino, želite to storiti hitro, ugodno in s čim manj zapleti.

Več
Poiščite

strokovnjaka za streho v bližini

Kontakt

Sporočite nam, če vam lahko kako pomagamo!