Pri GERARDU že sodelujemo z vrhunskimi krovci - želimo pa še dodatno izpostaviti tiste, ki so izjemni!

To lahko storimo le s podporo naših strank, kot ste vi, ki se odločijo, da bodo svoje krovce ocenili s preprostimi zvezdicami. 

Z oceno krovca se lahko prijavite tudi za nagradno igro (če želite, ni pa obvezujoče)!

Med vsemi sodelujočimi v nagradni igri »Ocenite krovca in zadenite nagrado« bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel nagrado – voucher s 100% vračilom kupnine za nakup nove strehe GERARD.

Če vas ta nagradna igra ne zanima, lahko krovca ocenite seveda brez sodelovanja v nagradni igri in tako (samo) pomagate svojemu krovcu do dragocene nagrade ter naziva GERARD TOP KROVEC!

Kdo je lahko del te nagradne igre?

Pravico sodelovanja v nagradni igri imate vsi, ki ste kupili in namestili streho GERARD (z našim krovcem) ter naknadno tudi ocenili tega krovca (velja za obdobje med 1.1.2022 in 30.11.2023).

Ocenjene krovce bomo objavili na spletni strani GERARD TOP KROVCEV kjer bodo z vašo pomočjo izpostavljeni samo vrhunski strokovnjaki za strešne kritine – najboljši med najboljšimi!

 

Prosimo, da za začetek spodaj vnesete svojo garancijsko številko, ki ste jo prejeli ob nakupu strehe GERARD. Le z njo lahko ocenite vašega krovca:

Številka garancijskega lista