Streha odporna na poletne nevihte?

Streha odporna na poletne nevihte?

Topline poletja se veseli mnogo ljudi; toda, le ta prihaja z večjim tveganjem ekstremnega vremena in močnih vetrov v nekaterih delih Evrope. Podnebne spremembe s sabo prinašajo vedno več poletnih neviht, ki lahko poškodujejo vašo streho.

Dvig zaradi vetra se zgodi, ko je pritisk pod strešno kritino večji od tistega nad njo. Ko veter prehaja streho, pritisk nad njo pade, medtem ko pritisk nad njo naraste zaradi lukenj in točk vstopa. Kot krilo letala pri vzletu ta učinek vleče strešnike navzgor in lahko pri tem poškoduje ali trga streho.

Pri GERARD strehah teh skrbi ne boste imeli. Četudi bi privihral orkan s hitrostjo vetra 160 km/h, bi naše strehe odporne na ekstremno vreme tudi to prestale! Glede na naš orkanski test in poročila iz vsega sveta, o tem ni dvoma! Zakaj je GERARD tako močan? Zaradi edinstvenega horizontalnega sistema pritrditve je vpliv vetra praktično izničen, saj je vsak strešnik horizontalno pričvrščen na 8 različnih točkah z močnimi sponami ali žeblji na strešne letve. Večina drugih kritin se zanaša na vertikalne metode pritrjevanja, ki se ob močnem vetru rade dvignejo.

Zaradi pametne oblike in sistema pritrjevanja naših streh, to preprečuje ekstremnim vetrovom, da bi ujeli vašo streho in jo odpihnili. Vseeno kako močne vetrove bo sprememba podnebja prinesla, vaša GERARD streha bo zaščitila vas in vaš dom!