Skrivna sestavina lepote kritine Gerard: Posip iz naravnih kamnin

Skrivna sestavina lepote kritine Gerard: Posip iz naravnih kamnin

 

Vsi imamo radi naravno.

Sanjamo o tem, da bi izdelali močno, lahko strešno kritino naravnega videza.
GERARD ponuja posebne strešnike s posipom iz naravnih kamnin.
Naravno pomeni tudi dobro za okolje:
jekleni strešniki GERARD so 100-odstotno primerni za recikliranje.

Za to, da kamnina prispe iz naravnega okolja do vaše strehe, je potrebnih sedem korakov:

1. Posipna zrnca so izbrana zaradi trdote in odpornosti proti UV-sevanju in ostalim negativnim vplivom iz okolja. Zagotavljajo tako privlačen videz kot tudi zaščito.

Skrivna sestavina lepote kritine Gerard: Posip iz naravnih kamnin

 

2. Kamnita zrnca so zdrobljena, da ustrezajo specifikacijam tehnološkega procesa izdelave strešnikov, kar zagotavlja, da je ta naravni kamniti material na vaši strehi videti kar najbolje.

Skrivna sestavina lepote kritine Gerard: Posip iz naravnih kamnin

 

3. Če so nam naravne barve kamnine všeč, jih ohranimo in verjamemo, da bodo ugajale tudi vam.

4. Ko moramo dodati več barv, da boste lahko našli najboljšo barvo za vašo hišo, proizvedemo barvni granulat. Barvni granulat se proizvaja z drobljenjem neprozorne silko-aluminozne metamorfne kamenine.

Skrivna sestavina lepote kritine Gerard: Posip iz naravnih kamnin

 

5. Barvna plast na osnovnem delcu je trda prevleka na osnovi mineralnega veziva in mineralnih pigmentov utrjenih pri približno 500˚C. Skrbno izbrani toplotno in UV stabilni pigmenti imajo privlačne barve in zagotavljajo dolgotrajno delovanje pri staranju strehe.

6. Po izbiri barve in velikosti kamnitih zrnc jih nanesemo na strešnik tako, da zagotovimo odlično pokritost po celotni površini strešnika. Popolno in enakomerno pokritost skrbno spremljajo naši dobro usposobljeni operaterji in kontrolorji kakovosti.

7. Na koncu pa še čudovit zaščitni sloj doda piko na i vsakemu strešniku GERARD: glazuro. To je prozoren premaz, ki je bil razvit za zagotavljanje robustne površine, ki je odporna proti skrajnim vremenskim vplivom, hkrati pa zamanjšuje poškodbe med namestitvijo.
Čeprav je posip na voljo v številnih privlačnih barvah, je praktično v vseh primerih matiranega videza. Kljub temu, da se posip dobro oprime strešnika že z osnovnim premazom, se povsem strdi šele do šest mesecev po izdelavi.
Akrilna glazura, ki se nanese na končni premaz strešnika, še nadgradi oba omenjena dejavnika. Trden, tanek sloj steče med zrnci posipa na osnovni premaz in se posuši, tako da dobi strešnik »bleščeč, moker« videz.

Komaj čakate, da izberete svojo najljubšo barvo? Pojdite na: Barvna karta GERARD