Sanjska streha: elegantna, črna in odporna proti neurjem

Želite elegantno, črno streho, ki nudi najboljšo zaščito vašega doma pred slabim vremenom?

Če se poigramo z besedami, lahko rečemo, da je črna nova črna. V našem poslu s strehami smo opazili, da je črna spet zelo iskana in interesantna barva tudi v tistih deželah, kjer je tradicionalna barva rdeča. Poleg tega je preprostost bolj elegantna. Dandanes ljudje cenijo eleganco preprostih oblik. In na koncu je zanesljivosti, ki nikoli ne bo šla iz mode, dodana dolgotrajna GERARD kakovost.

Ta dva trenda se srečata v strešniku GERARD Eleganta. Odporen proti neurjem, narejen za novo generacijo.

GERARD, proizvajalec lahkih, vzdržljivih in lepih streh, z začetki na Novi Zelandiji pred več kot 60 leti, zdaj poleg klasičnih, tradicionalnih in mediteranskih strešnih profilov ponuja to resnično moderno strešno kritino.

 

Sanjska streha: elegantna, črna in odporna proti neurjem

GERARD Eleganta: Sanjska streha za naše čase.

 

8-točkovni pritrdilni sistem streh GERARD je odporen na ekstremno močne vetrove. Močno, korozijsko odporno jeklo, zagotavlja izjemno zaščito pred neurji s točo. Te lastnosti zadovoljujejo današnje potrebe po strehi, ki je kos izzivu pred nepredvidljivimi vremenskimi ekstremi podnebnih sprememb.

Ko boste videli edinstveno 8-točkovno pritrditev (pritrditev vsakega GERARD strešnika na 8 točk z žeblji, kot je prikazano spodaj) boste vedeli, da verjetno ni vetra, ki bi ogrozil varnosti vašega doma.

 

Sanjska streha: elegantna, črna in odporna proti neurjem

Lepota in zanesljivost. To je GERARD Eleganta.