Ne glede na COVID-19 boste slej ko prej potrebovali novo streho

Če gradite novo hišo ali če obnavljate vašo obstoječo hišo, vaš dom ne more biti brez strehe. Mogoče ste sedaj glede na okoliščine in zaradi skrbi za službo ali dohodek ta projekt postavili na stran. Toda slej ko prej boste morali izbrati pravo streho in zdaj je morda pravi čas, da se dobro pripravite na to odločitev.

Ne glede na COVID-19 boste slej ko prej potrebovali novo streho

 

Ker nekega dne bo tega konec.

Vrnili se bomo k nekakšnemu normalnemu življenju, ki se bo razlikovalo od časov pred koronavirusom. Ampak spet bomo potovali (morda manj in ne tako daleč kot prej). Znova se bomo srečali s prijatelji in družino (morda najprej v manjših skupinah kot prej). Spet se bomo opogumili in se bomo odločili za nekaj večjih naložb, kot je na primer nova streha (morda bolj pametno kot prej). Strehe ni mogoče izbrati kot majico, ker gre za kompleksen projekt, ki vključuje različne izdelke, kot so strešniki, podloga, dodatki, namestitev in strokovno znanje, da ne omenjam visokih cen.

 

Ne moremo si privoščiti, da bi izbrali streho na podlagi malo informacij, kot sta cena na m2 in barva. Svoj denar moramo pametno porabiti po temeljiti raziskavi in razmisleku o vrstah strešnih kritin in naših potrebah.

 

Z našo novo serijo blogov GERARD vam želimo pomagati, da boste pametneje izbrali svojo novo streho. Ne želite zapravljati svojega denarja na strehah, ki jih je treba zamenjati po desetletju in ne izpolnijo vaših pričakovanj ali pa ne prenesejo ekstremnih sil podnebnih sprememb. Upamo, da bomo v teh novih časih previdnejši pri svoji porabi in da se bomo bolje pripravili na naše velike odločitve. Želimo, da vam bo naši novi spletni blog v pomoč, začenši naslednji teden z naslovom: Najboljši strešnik za prekrivanje strehe.

 

OSTANITE Z NAMI IN SPREMLJAJTE NAŠE NASVETE KAKO IZBRATI VAŠO NOVO STREHO.