KATERA JE NAJBOLJŠA KRITINA ZA MENJAVO STREHE IN ZAKAJ?

Jesen je odličen letni čas za menjavo strehe na hiši.

Morda se vi prav tako odločate za ta korak v bližnji prihodnosti.

KATERA JE NAJBOLJŠA KRITINA ZA MENJAVO STREHE IN ZAKAJ?

 

Menjava strehe na hiši je zelo pomembna odločitev.

Je zapleten projekt s strešniki, dodatki in različnimi plastmi, ki pomenijo znatne stroške. Prav tako obstaja široka ponudba različnih izdelkov in blagovnih znamk, med katerimi lahko izbirate. Menjava strehe torej zahteva pripravo in strokovno znanje.

Zato smo se v podjetju GERARD odločili, da vam pomagamo z namigi in triki, ki vam lahko pomagajo sprejeti pravo odločitev. Vsi naši nasveti izhajajo iz naših več kot 60-letnih izkušenj s strehami.

 

Pa gremo –

 

KATERI JE NAJBOLJŠI PRISTOP, KO ŽELITE MENJATI STREHO NA HIŠI?

 

Spodaj je navedenih nekaj stvari, na katere je dobro paziti.

 

  • TEŽKE STREŠNE KRITINE

Ne pozabite na dodatni čas in denar, ki ga porabite za novo leseno strešno konstrukcijo za namestitev težkih strešnikov. Med prevozom ali namestitvijo se lahko zlomijo. V izrednih vremenskih razmerah, kot so močni vetrovi ali toča, morda ne bodo zaščitili vaše hiše. Zato smo mnenja, da tradicionalna težka kritina, kot so opečni ali betonski strešniki, ni najboljša izbira za menjavo strehe.

 

  • LAHKE STREŠNE KRITINE

Lahko se odločite za nakup lahke strešne kritine, kot so kovinska kritina ali drugi izdelki, pri katerih lahko prihranite denar za strešno konstrukcijo. Toda tovrstne strehe nimajo tako privlačnega videza, kot bi morda želeli. Prav tako se morda dolgoročno ne bodo dobro spoprijele z naravnimi silami, kot so toča, močni vetrovi in nevihte. Strehe GERARD so kos vsemu temu, obenem pa so odporne na UV-sevanje, s čimer zagotavljajo ne le zaščito, ampak tudi privlačen videz vaše strehe še dolga desetletja.

 

KATERA JE TOREJ NAJBOLJŠA KRITINA ZA MENJAVO STREHE?

 

To so naše

 

4 NAJBOLJŠE LASTNOSTI:

 

  1. LAHKOST.

Obstoječe strehe se vam morda sploh ne bo treba dotakniti. Naši moderni strešniki so 7-krat (!) lažji od tradicionalnih opečnih ali betonskih strešnikov. V nekaterih primerih lahko streho GERARD namestimo neposredno na vašo obstoječo kritino. Toda strehe GERARD niso le lahke.

 

  1. LEPOTA.

Po zaslugi naravne kamnite obloge, imajo strehe GERARD tako privlačen videz, da sploh ne boste verjeli, da imajo močno kovinsko jedro.

 

  1. TRAJNOST.

To močno kovinsko jedro lahko vašo streho varuje tudi za vaše vnuke – ni čudno, da strehe GERARD nudimo s 50-letno garancijo. Morda se sprašujete, kako to, da kovinski strešniki ne zarjavijo. Zato, ker so kritine GERARD na obeh straneh zaščitene s plastjo aluminija in cinka, odporno na korozijo. Strehe GERARD so ne le prijetne za oko, ampak tudi smiselne. So prava moderna rešitev za menjavo strehe. Morda najboljša? Odločitev je vaša.

 

  1. ENOSTAVNA NAMESTITEV.

Ker so naši strešniki lahki in večji, lahko krovci delajo hitreje, vi pa lahko prej uživate v novi strehi.

 

Na naši spletni strani lahko najdete veliko uporabnih informacij o menjavi strehe. Izvedite več tukaj

 

Se vidimo prihodnjič!