Kaj je najboljša streha za podnebne spremembe?

Nakup strehe je pomembna odločitev. Pred nakupom morate zbrati vse pomembne informacije.

Kaj je najboljša streha za podnebne spremembe?

 

Zato vam v podjetju GERARD še naprej pomagamo z namigi in triki, ki vam lahko pomagajo sprejeti pravo odločitev. Vsi nasveti izhajajo iz naših več kot 60-letnih izkušenj z oblikovanjem ene izmed najboljših rešitev za strehe na svetu.

Potrebujete najboljšo zaščito pred izrednimi vremenskimi razmerami?

Svetujemo vam, da ne pozabite na širšo okolico, v kateri se nahaja vaša hiša. Močan dež, močan veter in toča so vremenske razmere, ki te dni postajajo vse bolj pogoste, streha pa mora dokazati, da je narejena za vse letne čase.

Se vaša hiša nahaja na območju, ki je izpostavljeno izrednim vremenskim razmeram, kot so močni vetrovi, močan dež ali toča? Strešni materiali in tehnike namestitve igrajo ključno vlogo, ko vaša hiša potrebuje posebno zaščito. Opečno in betonsko kritino lahko odpihnejo ali polomijo močni vetrovi in toča.

Kaj je najboljša streha za podnebne spremembe?

 

Čeprav obstajajo izjeme (kot so skodle IKO), pa lahko druge cenene bitumenske skodle slabe kakovosti v relativno kratkem času resno poškoduje že samo močno UV-sevanje.

Toda strešni sistemi GERARD so zasnovani tako, da so kos praktično vsem posledicam podnebnih sprememb. Zakaj?

To ni tržno sporočilo, je izjemen izdelek in dosežek.

 

Oglejte si primere spodaj!

  • Toča proti streham GERARD
Kaj je najboljša streha za podnebne spremembe?

 

Pogled s strehe GERARD po toči v Črnomlju

8. junija 2018 je jugovzhodno regijo Slovenije prizadela toča z ogromnimi zrni premera 10 cm. Najhuje jo je odnesla občina Črnomelj, kjer so bile uničene strehe več kot 1700 zasebnih domov in nestanovanjskih stavb. Toda strehe GERARD so dokazale, da so odporne na točo. Kljub izredni velikosti zrn toče so strehe GERARD ostale vodoodporne. Površina strehe je bila nekoliko poškodovana, toda ni bila prebita. Z drugimi vrstami streh ni bilo tako.

Streham GERARD lahko zaupate tudi v izrednih nevihtah s točo.

 

  • Močan veter in močan dež proti streham GERARD

Prava moč naših streh v izrednih vremenskih razmerah je naša vrhunska metoda horizontalnega pripenjanja. Močan veter je najpogostejši vzrok poškodovanih streh in mokrih domov. Kot dokazujejo naši preizkusi in pričevanja strank, naš edinstven način namestitve z 8 točkami za vsak strešnik vaš dom varuje pred orkani z vetrovi do 160 km/h in ga ohranja suhega.

Kaj je najboljša streha za podnebne spremembe?

 

Streham GERARD lahko zaupate tudi v izredno močnem vetru. Vaš dom in vaša družina bodo varni.

 

Izredne podnebne spremembe zahtevajo izredne rešitve za strehe »GERARD«.

 

Več informacij o strehah GERARD lahko najdete tukaj.