Dobre in slabe strani prenove strehe

Saj poznate to igro. Želite slišati najprej slabo ali dobro novico? V redu, torej ste izbrali najprej slabo novico.

Dobre in slabe strani prenove strehe

 

Poljska gostilna ima po prenovi novo streho GERARD Corona.

 

Slaba novice prenove strehe je lahko, da se potreba po prenovi pojavi prej kot  ste pričakovali. Veliko prej. Obstajajo določene strešne rešitve, kjer je življenjska doba krajša od pričakovane. Na primer poceni in nekvalitetne znamke bitumenskih skodel ali pa lesene skodle, ki lahko propadejo že po dobrem desetletju vgradnje. Neprijetno je, da morate že po dobrih 10-ih letih spet vlagati v nekaj kar ste želeli narediti samo enkrat v življenju. To je res slaba novice. Zato moramo skrbno razmisliti katere strešnike in blagovno znamko bomo vgradili. To je dolgoročna odločitev s katero so povezani veliki stroški. Ne dovolite, da vas nizka cena zapelje v nekaj, kar boste kasneje obžalovali.

Bodimo natančni.

Dobre in slabe strani prenove strehe

 

Objekt je sedaj videti popoln, a ni bilo vedno tako.

 

Na Poljskem se je lastnik gostilne (glej sliko) odločil zamenjati 9 let staro streho (ja, dobro ste prebrali, 9 let staro streho). Pokrita je bila z bitumenskimi skodlami. Razumljivo, da je lastnik objekta želel zamenjati streho z nečim veliko bolj vzdržljivim. Navdušen je bil nad videzom lesenih skodel, ki bi njegovemu objektu dodale poseben čar. Odločil se je za strešnike GERARD Corona s 50-letno garancijo, odporne na vremenske vplive in z očarljivo lepoto popolne imitacije lesenih skodel.

 

In to je del dobrih novic. Prenova strehe ja lahko čudovito nadaljevanje vaše zgodbe. GERARD vam ponuja prednosti prenove strehe, kot jih verjetno nobena druga znamka strešnih kritin ne more:

- Zahvaljujoč jeklenemu jedru, odpornemu proti koroziji, je tako lahka, da jo je v nekaterih primerih možno namestiti kar preko vaše obstoječe kritine.

- Trajnost Alucink jekla ter edinstvena 8-točkovna tehnika horizontalnega pritrjevanja, zagotavlja 50 letno jamstvo na vremenske vplive. To ni le prazna obljuba, to je dejstvo, podprto z več kot 60 let proizvodnih izkušenj podjetja GERARD.

- Zahvaljujoč kamnitemu posipu, daje strehi naraven in hkrati atraktiven izgled.

 

Ali veste kako bi najhitreje z eno besedo opisali prenovo strehe?

GERARD☺