Ali je lahko streha lepa, močna in hkrati lahka?

Se še spomnite TV oglasov iz devetdesetih o šamponu, ki je – prvič – tudi balzam? Da, to je ˝Wash & Go˝. Verjetno je šlo za prvi šampon, ki je uporabljal zdaj zelo razširjen izraz ˝2 v 1˝. V eni steklenici je bil šampon in balzam. Odlična ideja, kajne?

Ali je lahko streha lepa, močna in hkrati lahka?

 

Postavlja se vprašanje, ali nam strešni izdelki lahko nudijo tisto posebno udobje in korist, če združimo več prednosti?

Ali ne bi bilo čudovito imeti streho, ki združuje najboljše tri ključne prednosti?

 

  1. VSI SI ŽELIMO LEPO STREHO

Brez dvoma si vsi želimo nekaj lepega na svoji hiši. To pojasnjuje zakaj so glineni strešniki tako priljubljeni. Tudi betonski strešniki so videti simpatično. Kaj pa jekleni strešniki? Glede lepote niso prva izbira, kajne? Ni vsem všeč videz pobarvanih kovinskih strešnikov.

  • Ali veste, da obstaja posebna vrsta močnih kovinskih strešnikov, ki niso pobarvani, ampak prevlečeni s posipom iz naravnega kamna?
  • Ali veste, da so ti strešniki presenetljivo videti kot glineni strešniki in da težko opazite razliko?
  • Ali veste, da GERARD proizvaja te čudovite kovinske strešnike s posipom iz naravnega kamna?

 

  1. VSI SI ŽELIMO MOČNO IN TRAJNO STREHO

Lepa streha nima nobene vrednosti, če ne more zaščititi vašega doma. Močna in dolgoročna zaščita je verjetno najdragocenejše bogastvo, ki ga lahko nudi streha. Obstajajo krhki strešniki, ki se lahko zlomijo med točo in jih lahko odpihne močan veter. Lahko pa vas razočarajo tudi druge strešne rešitve, ki jih lahko vremenski vplivi in UV žarki preprosto poškodujejo kot so na primer cenene asfaltne skodle. So pa skoraj neuničljivi kovinski strešniki GERARD, ki so proti koroziji zaščiteni z aluminij – cinkovo prevleko. Nič čudnega, da imajo strehe GERARD 50 letno garancijo.

 

  1. LAHKA STREHA JE DODATEN BONUS

No, majhna teža strehe verjetno ni na vašem seznamu želja, ko iščete novo streho. Priznamo. Ali ste se že kdaj vprašali koliko (več) denarja in lesenega materiala potrebujete, ko gradite strešno konstrukcijo za težke strešnike kot sta glina ali beton? Ali ste kdaj pomislili, da bi lahko prihranili z lahkimi strešniki? Strešniki GERARD so kar sedemkrat lažji od glinenih ali betonskih strešnikov. Naredite izračun!

 

Pozabi na 2 v 1!
3 v 1 je nov trend. Samo pri strešnih sistemih GERARD.