6 dobrih razlogov zakaj zaupati GERARD STREHAM

60 let je skoraj celotna človekova življenjska doba. V šestih desetletjih lahko uživate v svojem otroštvu, se mnogo naučite, odrastete, ustvarite družino, mnogo delate, doživite lepe in slabe dni in morda celo dobite vnuke. Lani je GERARD praznoval 60 let obstoja! Torej je to več kot 60 let, ki smo jih vložili v razvoj izdelka za streho, ki mu ljudje lahko zaupajo v vsakem vremenu. V tem dolgem času smo izboljšali izdelke in nenehno našli nove kreativne in inovativne ideje. Prav tako smo izpopolnili 6 dobrih razlogov, zakaj lahko zaupate GERARD streham, ko se gre za novo kritino ali menjavo stare kritine.

Zakaj lahko zaupate GERARD streham? Tukaj je naših 6 razlogov:

1. GERARD je varen: Našo 50-letno jamstvo je rezultat preko 60 let izkušenj in inovacij.

2. GERARD je čudovit: GERARDOVE strehe s kamnito prevleko so za nas, mnogo lepše od pobarvanih kovinskih streh in lepe lahko ostanejo mnoga desetletja, ne glede na vreme.

3. GERARD je močen: S pritrjevanjem vsakega strešnika z žeblji na osmih različnih točkah, strešniki ostanejo na mestu. Vemo, da lahko kritina vaš dom zavaruje celo pred orkanom.

4. GERARD ne potrebuje mnogo vzdrževanja: Brez skrbi, kovinska streha se ne bo zlomila ali odpadla med nevihtami.

5. GERARD je popoln za menjavo kritine: Lahki in veliki strešniki omogočijo hitro in preprosto menjavo kritine in jih lahko celo namestite na vašo obstoječo staro streho.

6. GERARD je natančen. Naši izurjeni GERARD-ovi krovci zagotavljajo hitro in natančno namestitev.

S tako zanesljivim izdelkom, ni presenetljivo, da smo do danes postali velika mednarodna družina in na svetu vodilno podjetje pri kovinskih sistemih kritih s kamnito prevleko. Naša paleta izdelkov je široka in elegantna, nudi sedem privlačnih profilov, čudovit nabor barv ter lastnosti pri katerih boste lahko brez skrbi. Zdaj, ko veste, da nam lahko zaupate, še vedno nismo prepričani, če vas bodo vsi ti podatki prepričali, da se nam pridružite na pivu, toda upamo, da vam bodo vsaj vzbudili radovednost za GERARD strehe.