Estetika, ki traja

Estetika, ki traja

Streha ogromno prispeva k videzu vašega doma, zato izbira materiala, ki bo estetski tudi po več desetletjih, pozitivno vpliva na ugled in vrednost vaše parcele.

Večplastna prevleka GERARD, tehnologija UV-zaščite in posebni na svetlobo odzivni pigmenti zagotavljajo boljšo odpornost proti bledenju in razbarvanju zaradi okoljskih vplivov, zato bo vaš dom lep dlje časa.

Tudi če živite ob morju, vaša kritina GERARD ne bo potrebovala dodatnih materialov, premazov ali dodatnih sistemov za pritrjevanje. Testiranja so dokazala, da so strešni materiali iz jekla z aluminij-cinkovo prevleko do osemkrat odpornejši proti koroziji v primerjavi z drugimi strešnimi proizvodi iz jekla.

Estetika, ki traja

1

Ljudje hitro opazijo vrhunsko streho in pogosto so presenečeni, da so ob upoštevanju vseh dejavnikov skupni stroški kritine GERARD iz stisnjenega jekla primerljivi s stroški glinene ali betonske kritine.


VEČ
2

Bodite brez skrbi, saj je strešni sistem GERARD oblikovan tako, da prenese skoraj vse. Strešni sistem iz stisnjenega jekla GERARD je dokazano prestal veter s hitrostjo do 200 km/h, in to brez dodatnih sistemov za pritrjevanje ali posebnih materialov.


VEČ
3

Edino vzdrževanje, ki ga v nekaterih primerih potrebuje streha GERARD na določenih mikrolokacijah (bližina gozda, onesnažena področja), je čiščenje z ustreznim čistilom, ki prepreči razvoj alg, mahu in lišajev.


VEČ
4

Kritine GERARD namestijo izkušeni strokovni krovci, ki so usposobljeni za vgradnjo po najvišjih standardih. Kritina GERARD je ob dostavi na lokacijo opremljena z vsemi potrebnimi dodatki.


VEČ
5

Menjava kritine s podjetjem Gerard je zelo preprosta. Bodimo iskreni, menjava kritine je kar pošten finančni zalogaj. Ko se odločite zamenjati kritino, želite to storiti hitro, ugodno in s čim manj zapleti.


VEČ