1957

2013_picture

Vse najboljše, Gerard!

Novozelandski izumitelj Lou Fisher izdela prvi kovinski strešnik, zaščiten s posipom iz kamnitih drobcev – predhodnik strešne kritine Gerard. Rodi se nova panoga.

2009

2009_picture

Evropski proizvodni obrat na Madžarskem

Izumitelji stisnjenih kovinskih strešnikov s posipom iz kamenja so kritino v Evropi popeljali na naslednjo stopnjo.

2010

2010_picture

Novi profil Milano

Nikjer na svetu ne boste našli regije, kot je Sredozemlje! Gerard s profilom Milano pokaže svoje navdušenje nad večno lepoto Sredozemlja.

2011

2011_picture

Zagon evropske spletne strani, ki zamenja novozelandsko različico

Po Novi Zelandiji, ZDA in Aziji se Gerard v virtualnem svetu pojavi tudi na četrti celini.

2012

2012_picture

Zagon proizvodne linije za drobljenje kamna

Zakaj je naša lokalna mešanica kamnitih zrn boljša od mešanega whiskyja: ker ima neverjetno široko paleto barv. (Pijmo na to!)

2013

2013p2_picture

Nov profil Diamant/nova barva Burgundija

Zakaj je Diamant pravi prvak med kritinami? Preprosto. Kritino Diamant odlikuje za 10 % višja prekrivnost, z njo pa prihranite 10 % stroškov. Nova barva Burgundija eleganco stekla popelje na sam vrh evropskih kritin!

2014

2014_picture

Center za usposabljanje

Brezhibna namestitev je ključ do vodilnega mesta na trgu s 50-letno garancijo. V centru usposabljamo svoje obstoječe krovce pa tudi naslednjo generacijo!

2015

2015p2_picture

Neverjetno leto: program zvestobe, konfigurator strehe, kalkulator in ne nazadnje novi izdelki in barve

Letošnje leto za naše storitve za stranke ni pomembno, ampak prelomno! Uvedli smo konfigurator strehe, s pomočjo katerega lahko naše stranke vidijo svojo prihodnjo streho, in kalkulator, s katerim lahko izdelajo informativni izračun stroškov. Poleg tega smo uvedli najbolj izpopolnjen program zvestobe za krovce. Razvili pa smo tudi več novih izdelkov in barv, ki so prilagojeni skandinavskim trgom.


2017 Znamka osvežitev

GERARD Logo New