Več kot 60 let izkušenj

Zaščititi moramo svoje domove

Leta 1957 je ustanovitelj podjetja Lou Fisher, inovator in poslovnež z Nove Zelandije, trgu ponudil prve jeklene strešnike s kamninskim posipom na svetu. V naslednjih petih desetletjih smo ta koncept razvili z uporabo vrhunske tehnologije, ki je podjetju AHI Roofing omogočila hitro širitev in vzpostavitev štirih proizvodnih obratov na štirih celinah, vključno z evropskim sedežem na Madžarskem. Smo del svetovne skupine Roof Tile in naš lastnik je novozelandsko podjetje Fletcher Building Ltd., največji dobavitelj gradbenega materiala Avstralazije.

Poglejte si ta kratki videoposnetek naše zgodbe, ki bi lahko bila celo scenarij za film o Jamesu Bondu!

GERARD the original since 1957

ČASOVNICA INOVACIJ

Več
ČASOVNICA INOVACIJ
7264_0_20170302161051.jpg

Vizija

Je že res, da se svet, naši kupci in naše vloge spreminjajo, a eno je vklesano v kamen: Gradimo skupaj, za boljši jutri.

Več

Poslanstvo

Naša misija je kupcu ponuditi streho, s katero ne bodo imeli skrbi. GERARD strehe so lahke, odporne in lepe. In imajo 50-letno garancijo.

Več
Poslanstvo
7298_0_20170302161424.jpg

Trajnost

Kritina iz stisnjenega jekla Gerard je ena od okolju najprijaznejših izbirza streho. Ali ste vedeli, da je jeklo najbolj ekološki material na svetu.

Več

Novice

Kako nam gre?
Hvala za vprašanje. Odlično smo.Hvala za skrb. Trenutno nam gre super. Če se nam bo pri podjetju GERARD zgodilo kaj zanimivega, vas bomo o tem takoj obvestili.

09. 03. 2018


Obiščite nas na sejmu DOM v Ljubljani med 13. in 18. marcem. Novost letošnje sezone je strešnik Alpine. Poteka pa tudi pomladanska akcija s popusti. Pridite!

Več

11. 12. 2017


Vsak mesec izžrebamo nagrajenca naše akcije ob 60-letnici GERARD-a. Nagrajenec pridobi kupon za 60-procentni popust za našo strešno kritino. Akcija bo trajala do novembra 2017.

Več

VAŠ POMOČNIK

Želite dodatne informacije? Vprašajte Mr.G-ja! Pridružite se mu na prijetnem ogledu!

Kontakt

Sporočite nam, če vam lahko kako pomagamo!

To spletno mesto uporablja piškotke tako svoje strani kot tudi drugih. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z namestitvijo piškotkov.